VIISI TOTUUTTA HENGELLISISTÄ SILMISTÄSI

(1) Jumalan tunteminen perustuu siihen, että Henki valaisee sydämen silmät ymmärtämään taivaallisen toivon ja perinnön suuruuden Kristuksessa (Ef. 17-18).
(2) Jumala vie meidät aika ajoin taivaalliseen näöntarkastukseen, jossa hän kysyy meiltä, niin kuin profeetta Jeremialta: ”Minulle tuli tämä Herran sana: ’Mitä sinä näet, Jeremia?’ (Jer. 1:11a)
(3) Hengellinen näkö on kunnossa silloin, kun Jumalan ihminen näkee asiat oikein, Jumalan luotettavan sanan valossa: ”’Minä vastasin: ’Minä näen mantelipuun oksan.’ Herra sanoi minulle: ’Sinä olet nähnyt oikein, sillä minä valvon, että minun sanani toteutuu’.” (Jer. 1:11b)
(4) Jos silmäsi on viallinen (Matt. 6:22-23; 2 Piet. 2:14) et pysty näkemään asioita oikein, Jumalan sanan valossa (Matt. 20:15), vaan tarkastelet asioita vain inhimillisestä näkökulmasta.
(5) Pidä huolta silmistäsi: Varo, ettei sinulla mene roska silmään (Matt. 7:3; 2 Piet. 2:14).

Kun ihmisen luonnolliset silmät ovat terveet, hänen ”syvyysnäkönsä” toimii ja hän näkee ympäröivän maailman "oikein", kolmiulotteisena ja väreissä. Kun hengelliset silmät toimivat, ihminen näkee sydämen silmillä kolmiyhteisen Jumalan antaman toivon Kristuksessa Hengen ja sanan valossa (Mark. 12:24). 

Lue antamani jakeet omasta Raamatustasi. Pyydä Jeesukselta tarvittaessa silmävoidetta (Ilm. 3:18)

Siunausta alkavaan viikkoosi

PASI
Toiminnnanjohtaja
Patmos Lähetyssäätiö
www.patmos.fi

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli haluaisit tietää lisää palveluistamme tai neuvotella tarjouksesta, täytä yhteystietosi ja viestisi oheiseen lomakkeeseen. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Nimi

Puhelinnumero

Sähköposti

Vapaamuotoinen viesti